Ga naar de inhoud

Galaxy technology

Building
virtual
Solutions

Innovatieve
VR omgeving voor
Professionals

Transforming Operations with VR

Wij bieden virtuele realiteit oplossingen en toepassingen voor verschillende sectoren, waaronder onderwijs en gezondheidszorg. Ons team van experts is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van VR-platforms die gebruikers meeslepende ervaringen bieden.


We bieden VR-gebaseerde leerplatforms voor het onderwijs en VR-trainingsplatforms voor professionals in de gezondheidszorg, onderwijs en zakelijke sectoren. Onze op maat ontworpen VR-oplossingen voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en zorgen voor meeslepende en boeiende ervaringen voor gebruikers.

Join our team

Galaxy Technology is gevestigd in de regio Rotterdam, Nederland. Ons kernteam bestaat momenteel uit een gevarieerde groep getalenteerde individuen met een passie voor gaming, ontwerpen en virtuele werelden.


We zijn gepassioneerd in het creëren van virtuele omgevingen die gebruikers verbazen en de verbeelding inspireren.

Discover our world Desa

Een “desa” (een Sanskriet woord) is een dorp of dorpsgebied in landelijk Indonesië. In een desa zijn gemeenschapsgevoel en wederzijds respect van het grootste belang. Omdat ook onze wereld deze waarden overneemt, zullen we de naam Desa aannemen.