Ga naar de inhoud
Home » Job Openings » Back-end Developer

Back-end Developer

Job Type: Fulltime
Job Location: Capelle aan den IJssel

Sta je te popelen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mee te werken aan internationale projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Galaxy Technology is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige virtuele werelden voor verschillende platformen, waaronder VR, mobiel en desktop PC. We werken met een gepassioneerd team van professionals die streven naar uitmuntendheid en creativiteit in alles wat ze doen. Op dit moment zijn we op zoek naar een getalenteerde Back-end Developer om ons team te versterken voor de bouw van ons project Desa World.

Desa World draait om het creëren van sociale en economische impact door een virtuele wereld te bouwen die je een nieuwe ervaring geeft op het gebied van entertainment, onderwijs en contact maken met gelijkgestemde mensen. Al deze activiteiten vinden plaats in een doordacht ecosysteem dat om jou draait.

Wie ben jij?

Als ervaren Back-end Developer ben jij de schakel die onze virtuele wereld tot leven brengt. Je bent een expert op het gebied van programmeertalen die vaak gebruikt worden in backend ontwikkeling, zoals Java, C++, C#, Python en andere relevante talen. In ons geval is voornamelijk kennis van C++ voor Unreal Engine essentieel.

Wat ga je doen?

Als Back-end Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van server-side systemen voor Desa World. Je werkt nauw samen met ons team van modelleurs, designers en programmeurs om hoogwaardige games te produceren. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Het beheren van game-instanties en het verwerken van gamegegevens.
 • Implementeren van schaalbare architecturen om een groot aantal spelers te accommoderen.
 • Inzicht in netwerkprotocollen, socket-programmering en gegevensserialisatie voor realtime interacties tussen spelers en de server.
 • Werken met databases, zoals MySQL, PostgreSQL of NoSQL-databases, voor het verwerken van enorme hoeveelheden gegevens, waaronder spelersprofielen, inventarissen en in-game assets.
 • Vertrouwdheid met cloudplatforms zoals Amazon Web Services, Microsoft Azure of Google Cloud Platform voor het beheren en schalen van de infrastructuur naarmate het aantal spelers groeit.
 • Implementeren van beveiligingsmaatregelen om het spel en de spelers te beschermen tegen hackers en valsspelers.
 • Optimaliseren van code en ontwerpen van systemen die kunnen meegroeien met de spelersbasis voor een optimale ervaring.
 • Real-time interacties tussen spelers afhandelen en de status van het spel in realtime bijwerken.
 • Samenwerken met andere teamleden, waaronder front-end ontwikkelaars, gamedesigners en 3D-artiesten, voor een naadloze integratie tussen client en server.
 • Ervaring met versiebeheersystemen zoals Git of Perforce voor gezamenlijke ontwikkeling.
 • Probleemoplossend vermogen om unieke uitdagingen in de ontwikkeling van MMO-games aan te pakken.
 • Ervaring in het gebruik van Unreal Engine om goede en efficiënte backend systemen te bouwen.
 • Testen en debuggen van games om een stabiele en speelbare ervaring te garanderen.
 • Goed kunnen werken in een team en effectief projectmanagement voor het halen van deadlines en het organiseren van de ontwikkeling van Desa.

Wat bieden wij?
 • Een uitdagende en creatieve werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je talenten kunt ontplooien.
 • De mogelijkheid om te werken aan diverse en interessante projecten in samenwerking met een enthousiast team van professionals.
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling binnen het bedrijf.

Ben jij enthousiast en wil je deel uitmaken van een innovatief en dynamisch bedrijf? 

Stuur dan je cv, portfolio en motivatiebrief naar recruitment@galaxytechnology.nl onder vermelding van “Vacature: Back-end Developer“. We kijken ernaar uit om van je te horen en mogelijk met jou samen te werken aan spannende 3D-projecten bij Galaxy Technology.

Met jouw expertise en passie, kun je een significante bijdrage leveren aan de groei van Desa World en onze virtuele werelden naar een hoger niveau tillen. Join ons team en laat jouw talent schitteren in de boeiende wereld van Galaxy Technology!

Let op: wij kunnen alleen kandidaten in overweging nemen die voldoen aan de vereisten van de functie. Dank je wel voor je begrip.

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx