Ga naar de inhoud
Home » Job Openings » Game Producer

Game Producer

Job Type: Fulltime
Job Location: Capelle aan den IJssel Rotterdam

🌌 Galaxy Technology zoekt jou: Game Producer voor ons grensverleggende project Desa World! 

Bouw mee aan de toekomst van entertainment en impact bij Galaxy Technology, een vooruitstrevend bedrijf dat hoogwaardige virtuele werelden creëert voor diverse platformen, waaronder VR, mobiel en desktop PC. We zijn op zoek naar een gedreven Game Producer die ons team komt versterken en een cruciale rol speelt in ons baanbrekende project, Desa World.

🌍 Over ons project – Desa World

Desa World is meer dan zomaar een virtuele wereld. Het is een ambitieus project dat draait om het genereren van sociale en economische impact door middel van innovatie. We bouwen een virtuele wereld die nieuwe dimensies toevoegt aan entertainment, onderwijs en het verbinden met gelijkgestemde individuen. Wat het bijzonder maakt, is het zorgvuldig ontworpen ecosysteem waar jij als Game Producer een centrale rol in speelt.

🚀 Wat ga je doen

Leiden en coördineren: jij bent de drijvende kracht achter het project. Je coördineert teams en processen om ervoor te zorgen dat Desa World zich ontwikkelt volgens planning en visie.

Innovatie omarmen: je wordt uitgedaagd om creatieve oplossingen te bedenken en innovatieve functies te integreren die de gebruikerservaring naar nieuwe hoogten tillen.

Strategisch denken: je denkt op strategisch niveau mee over de groei van Desa World en hoe we onze impact kunnen vergroten.

Samenwerken: je werkt nauw samen met multidisciplinaire teams, van developers tot designers, om het project tot leven te brengen.

🎯 Wat we zoeken
 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO diploma.
 • Je hebt aantoonbaar 3 tot 5 jaar ervaring als Game Producer, Projectmanager of een vergelijkbare relevante rol in de game-industrie.
 • Ruime ervaring met het toepassen van scrum/agile projectmanagementmethodes, waarbij je teams hebt geleid naar succesvolle projectoplevering.
 • Bewezen vaardigheid in het gebruik van verschillende projectmanagementtools, zoals Asana, Trello, of vergelijkbare software, om projecten efficiënt te plannen, volgen en beheren.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels, zodat je effectief kunt communiceren met zowel interne teams als externe partners.
 • Een diepgewortelde passie voor gaming en/of nieuwe media, waarbij je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie en in staat bent om creatieve inzichten te bieden die het project naar een hoger niveau tillen.
 • Bereidheid om fulltime op kantoor aanwezig te zijn, zodat je directe interactie en samenwerking met het team kunt bevorderen, wat essentieel is voor het succesvol managen van complexe projecten.
 • Sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving, waarbij je strakke deadlines en budgetten respecteert.
 • Uitstekende leiderschapskwaliteiten waarmee je teams kunt motiveren, inspireren en aansturen om optimale prestaties te leveren en gezamenlijke doelen te bereiken.
 • Je bent woonachtig in Nederland en spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels uitstekend.
 • Je bent bereid om 3-4 dagen op kantoor aanwezig te zijn voor het team, met als standaard dagen maandag en vrijdag.

Ervaring in game production: Je hebt bewezen ervaring in game production en een passie voor het creëren van meeslepende virtuele ervaringen.

Leiderschap: Je kunt teams inspireren, motiveren en begeleiden om gezamenlijke doelen te bereiken.

Passie voor impact: Je gelooft in de kracht van virtuele werelden om positieve verandering teweeg te brengen.

Communicatie skills: Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt effectief samenwerken met diverse teams.

🏢 Waarom Galaxy Technology:

Bij ons krijg je de kans om te werken aan projecten die een verschil maken. We bieden een stimulerende omgeving waarin jouw creativiteit en expertise volledig tot hun recht komen.

Wil jij een stempel drukken op de toekomst van entertainment en impact maken binnen een innovatieve omgeving? Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan Desa World bij Galaxy Technology!

Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@galaxytechnology.nl. Samen creëren we de toekomst van beyond gaming!

#GameProducer #DesaWorld #ImpactGaming #VirtualWorlds #Innovation #JoinGalaxyTech

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx